ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

0042 - Επισκευή Η/Υ εξ' αποστάσεως


Τα περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν στις μέρες μας, έχουν να κάνουν με το λογισμικό, δηλαδή με τα προγράμματα. Με τη σημερινή τεχνολογία μπορούμε να επιλύσουμε σχεδόν όλα τα προβλήματα Software , χωρίς να χρειαστεί η φυσική παρουσία κάποιου τεχνικού στο χώρο σας.

Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πρόγραμμα μπορείτε να δώσετε στον τεχνικό τον προσωρινό έλεγχο του υπολογιστή σας. Καθ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας βλέπετε τις ενέργειες του τεχνικού  μέσω της οθόνης σας...

Με αυτό τον τρόπο σας δίνεται η δυνατότητα να μάθετε νέα πράγματα από τη διαδικασία και το πιο σημαντικό, η εξ' αποστάσεως υποστήριξη  παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια των δεδομένων σας.

Προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν με την εξ’ αποστάσεως επισκευή:

*Αφαίρεση ιού στον υπολογιστή σας και εγκατάσταση προγράμματος προστασίας, *ρυθμίσεις  ασφάλειας του ασύρματου δικτύου, *εγκατάσταση και ρυθμίσεις λογαριασμού e-mail , *εγκατάσταση περιφερειακών όπως εκτυπωτές, web κάμερες κλπ., *εγκατάσταση προγραμμάτων και εκμάθηση αυτών (δηλ. ιδιαίτερα μαθήματα), *αργοπορία  υπολογιστή λόγω έλλειψης συντήρησης κλπ.

Όλα τα υπόλοιπα προβλήματα επιλύονται με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλ. την επίσκεψη κατ’ οίκον.

Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα σύνθεσης νέου υπολογιστή που να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.